Tilburgs Studenten Zomeravond Voetbal

Tilburgs Studenten Zomeravond Voetbal

+menu -


Info

 

Hieronder viTSZVndt je alle informatie nog eens op een rij

Wanneer?
De volgende 5 woensdagavonden: 22, 29 mei en 5, 12 en 19 juni. Op 12 juni vindt de biercantus plaats en op de laatste avond, 19 juni, wordt er gebarbecued en is er vervolgens een groot slotfeest.

Hoe laat?
De wedstrijden worden gespeeld van 18:45 tot 23:00, de kantine blijft daarna uiteraard nog gewoon open.

Met wie?
Een team bestaat minimaal uit 5 veldspelers en 1 keeper. Wisselspelers meenemen is natuurlijk aanbevolen. Een recreatief team dient ten alle tijden minstens drie vrouwen in het veld te hebben staan, houdt hier dus ook rekening mee met het vormen van je team.

Waar?
Alle activiteiten van het TSZV 2019 vinden plaats op het sportpark van de Willem II amateurs aan de Heikantlaan 110, 5049 AN in Tilburg. Dit is op dezelfde velden als vorige edities van het TSZV.

Wat kost dat?
De inschrijfkosten bedragen €10,- per persoon. Een team bestaat minimaal uit 6 spelers. Deelname aan de biercantus op 12 juni kost €7,50 per persoon. De kosten voor deelname aan de barbecue op de laatste avond zullen later bekend worden gemaakt.

Contact?
Voor verdere vragen kun je altijd contact opnemen met de commissie door te mailen naar info@tszv.nl of laat een berichtje achter op onze Facebook.Comments are closed.


Translate »